FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Compassion och om att bli fadder till ett barn.

Läs mer

Gåvor och skatter

Riksdagen har beslutat att slopa skattereduktion för gåvor till ideell verksamhet och förfarandet med godkännande av gåvomottagare. Ändringarna trädde i kraft den 1 januari 2016. (Källa: Skatteverkets hemsida.)

Ändra din adress

Har du planer på att flytta? Var vänlig och meddela oss din nya adress så vi kan fortsätta hålla kontakt med dig. Ändra i dina kontaktuppgifter

Jul2018

Vi vill att alla barns ska få en Julklapp. Genom att stöta ett barn som fadder ger vi alla barn som är en del av compassion ett bättre liv. Genom vår insamling till en Julgåva får alla barn i Compassion världen över en julkapp. De som har en fadder och de som fortfarande väntar på en fadder.
#SponsorSelfieDay

Den 15 september kan din selfie vara med och visa andra hur de kan vara med och hjälpa ett barn som lever i fattigdom. Det är enkelt: Ta ett foto med ditt fadderbarns bild, berätta varför du är fadder och lägg ut på dina sociala medier. Det är din viktigaste selfie i år!


Adun i thailändska grottan

Adun är en av pojkarna som var fast i den thailändska grottan i 18 dagar tillsammans med sitt fotbollslag. Han är också ett av våra fadderbarn. För oss var sommarens största höjdpunkt att de till slut kunde räddas ut ur grottan.


Kalender

Kommande Compassion-event

ytterligare event