FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Compassion och om att bli fadder till ett barn.

Läs mer

Gåvor och skatter

Riksdagen har beslutat att slopa skattereduktion för gåvor till ideell verksamhet och förfarandet med godkännande av gåvomottagare. Ändringarna trädde i kraft den 1 januari 2016. (Källa: Skatteverkets hemsida.)

Ändra din adress

Har du planer på att flytta? Var vänlig och meddela oss din nya adress så vi kan fortsätta hålla kontakt med dig. Ändra i dina kontaktuppgifter

CSP

Vårt fadderskapsprogram skapar en hoppfull framtid för många barn. Men barn i fattigdom är så utsatta att de inte alltid hinner hjälpas av programmet, de behöver räddas mycket tidigare. Genom forskning insåg vi på Compassion tidigt att vi behövde göra mer för mammor och bebisar. För att många av världens barn ska få överleva de första fem åren av sitt liv behövs andra och fler insatser. Vårt överlevnadsprogram för mammor och små barn fokuserar på de insatser som är mest avgörande i de tidiga åldrarna av ett barns liv.Skärgårdssång 2018

Vad är somrigare än en kristen musikfestival i skärgården? Läs mer om Skärdgårdssång 2018 och boka dina biljetter redan idag."Fattigdomen i min familj är nu historia"

“Det har alltid fascinerat mig hur det kunde komma sig att någon i ett avlägset land som aldrig träffat mig kunde älska mig så mycket, och åta sig att ta hand om mig.” För 20 år sedan fick Noirine en fadder – och fattigdomen i familjen är nu historia.


Kalender

Kommande Compassion-event

ytterligare event