Ge barnen en julgåva

Med din hjälp vill vi ge alla Compassions barn ett oförglömligt julfirande. Barnen bjuds in på en speciell fest, får äta god mat och lyssna till den otroliga berättelsen om hur vår Frälsare föddes i ett stall. Under festen får alla ta emot en julklapp, handplockad av de som känner barnet på plats. Det kan vara kläder, leksaker eller ett nytt par skor. 

När du ger en julgåva till Compassion så ser du till att varje barn i Compassions program får uppleva ett konkret bevis på Guds kärlek. Istället för att kanske inte få en julklapp, får barnen istället känna sig älskade och viktiga genom din gåva. 

Ge 150 kr eller mer via Swish 90 0364 1, eller via bankgiro 900-3641. Du kan också scanna swishkoden nedan. Märk din gåva med "Jul 2019".  

 

 

Jag kände mig värdefull

"Jularna före jag kom till Compassion var väldigt annorlunda. Det var svårt på grund av allt jag inte fick. När du som barn ser andra barn på julen som är fint klädda och äter god mat, samtidigt som du inte har något av det, så får du ingen frid. Och även fast julen är en festdag så kan du inte riktigt fira den. Men när jag blev en del av Compassion så kände jag mig värdefull och älskad genom gåvorna jag fick och den goda mat jag åt."
– Methusela från Tanzania

 Det är mer än en present

"Jag älskar den här dockan", berättar Ana Luiza och håller upp julklappen som hon fick tack vare gåvor till Compassion, för sju år sedan. "Jag har fått fler gåvor sedan dess men den här är så speciell för det var min första docka. Jag har fantastiska minnen från när jag och mina kompisar lekt med henne. Jag kommer spara den tills jag blir äldre. Jag är djupt tacksam, det är mer än en present det är kärlek."
– Ana Luiza från Brasilien

Compassions Julgåva 2019

Se videon från en av våra julfester i Peru!

Dela denna video via: