#SponsorSelfieDay

Den 15 september kan din selfie vara med och visa andra hur de kan vara med och hjälpa ett barn som lever i fattigdom. Det är enkelt: Ta ett foto med ditt fadderbarns bild, berätta varför du är fadder och lägg ut på dina sociala medier. Det är din viktigaste selfie i år!


Adun i thailändska grottan

Adun är en av pojkarna som var fast i den thailändska grottan i 18 dagar tillsammans med sitt fotbollslag. Han är också ett av våra fadderbarn. För oss var sommarens största höjdpunkt att de till slut kunde räddas ut ur grottan.


Ja må hon överleva

Vårt fadderskapsprogram skapar en hoppfull framtid för många barn. Men barn i fattigdom är så utsatta att de inte alltid hinner hjälpas av programmet, de behöver räddas mycket tidigare. Genom forskning insåg vi på Compassion tidigt att vi behövde göra mer för mammor och bebisar. För att många av världens barn ska få överleva de första fem åren av sitt liv behövs andra och fler insatser. Vårt överlevnadsprogram för mammor och små barn fokuserar på de insatser som är mest avgörande i de tidiga åldrarna av ett barns liv.


Favoritägodelar

Många av våra fadderbarn kommer från avlägsna och isolerade stammar, hektiska städer eller överbefolkade slumområden. Här kan du läsa om tio barn som berättar om sina favoritägodelar. Några av svaren är nog rätt överraskande!Skärgårdssång 2018

Vad är somrigare än en kristen musikfestival i skärgården? Läs mer om Skärdgårdssång 2018 och boka dina biljetter redan idag."Fattigdomen i min familj är nu historia"

“Det har alltid fascinerat mig hur det kunde komma sig att någon i ett avlägset land som aldrig träffat mig kunde älska mig så mycket, och åta sig att ta hand om mig.” För 20 år sedan fick Noirine en fadder – och fattigdomen i familjen är nu historia.


Kalender

Kommande Compassion-event

ytterligare event