Andreas Öjebrandt blir en del av Compassions team 


Compassion växer och drömmer om att se fler individer och församlingar i Norden engagera sig för att utrota fattigdom. Nu anställs Andreas Öjebrandt som marknadsansvarig för Compassion Sverige.
– Jag ser framemot att göra skillnad. Att få använda det som jag lärt mig för att frigöra resurser för att barn ska få en tro som håller, en väg framåt och ett bättre liv. 


Andreas är 34 år och har tillsammans med sin familj nyligen bytt storstadslivet i Stockholm mot lugnet i Piteå. Tillsammans med frun Emelie har han tre barn.
– Jag ser framemot att få förklara ännu mer för mina barn vad jag jobbar med. De är små men kan ändå relatera till barn som inte har mat, kläder och ett hem. Sånt som de tar för givet. Sånt som vi alla tar för givet. 


Andreas har precis haft sin första dag som marknadsansvarig för Compassion Sverige. En stor del av arbetet innebär att bygga relationer med församlingsledare, kristna i Sverige och med människor som är intresserade av att hjälpa barn ur fattigdom.
– Jag tar med mig en förväntan på vad Gud ska göra, för när vi gör det bästa vi kan då gör han resten och då kan man få enorma resultat. Be som att allt hänger på Gud och jobba som att allt hänger på dig, det är min inställning.