Ambassadörer

Compassions ambassadörer

Josefina Gniste
Carola Häggkvist
Maria Gustin Bergström
Gladys del Pilar Bergh
Lars "Lasse P" Petersson
Stina Jirdell
Mia Runeson
Anna Weister Andersson

Josefina Gniste

Josefina är en av Sveriges ledande lovsångsledare och en fantastisk låtskrivare.

Carola Häggkvist

Carola, artist.

”Compassion och fadderskapet ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv två fadderbarn, Ritah och Vitan i Uganda. Jag vill verkligen uppmuntra dig till att bli fadder.”

Maria Gustin Bergström

Maria är en uppskattad sångerska och låtskrivare.

"Jag är helt tagen av allt arbete som gjorts för barn genom Compassion och upplever att det är en gedigen organisation. Att man arbetar genom den lokala församlingen tycker jag är väldigt bra. Det känns helt enkelt väldigt genomtänkt och seriöst och jag vill bidra på det sätt jag kan", säger Maria Gustin Bergström.

"Att som mamma se dessa barn som längtar efter hjälp berör i hjärtat. Vi har varsitt fadderbarn för våra flickor som de ger till från sin veckopeng och skriver till. Jag skulle vilja uppmuntra andra föräldrar att bli faddrar, kanske ett gemensamt för familjen eller om man har möjlighet ett till varje barn".

Här kan du läsa mer om Maria: 

www.mariagustinbergstrom.se

Gladys del Pilar Bergh

Gladys är en av Sveriges mer etablerade artister och fadder sedan många år. För mer info: www.gladysdelpilar.se

Lars "Lasse P" Petersson

Lasse startade år 2000 skivbolaget David Media som producerar resursmaterial för kyrkans lovsång, tillbedjan- och gudstjänstliv genom att ge ut nya sånger, pdfnoter/digitala noter, skivor, videos och böcker. Lasse är sedan år 2013 ambassadör för Compassion. För mer info: www.davidmedia.se

Stina Jirdell

Stina arbetar till vardags som Musikpedagog på Kulturskolan Delta på Tjörn, norr om Göteborg. Stina är aktiv i församlingen Kristet Center Väst i Stenungsund. Utöver att hon tillsammans med sin make Andreas, som för övrigt också är musiklärare, leder hon lovsång, predikar och undervisar hon också. Tillsammans med Cathrine Berntsson leder hon den ekumeniska kören Concor på Tjörn. Con och corär två latinska ord som betyder "med hjärtat". Körens målsättning är, inför varje nytt projekt, att sjunga just med hjärtat!

Mia Runeson

Mia bor tillsammans med sin man Andreas och deras barn Maurits och Astrid i Järna. Hon arbetar som sälj- och marknadsansvarig på skivbolaget David Media. Hon har gjort det mesta inom företaget men är numera utbildad kulturarbetare och ansvarar för distribution samt PR- och kommunikation, sociala medier och den digitala utvecklingen. Mia har en speciell kärlek till välbryggt kaffe, dialog och lovsång.

Anna Weister Andersson

Anna Weister Andersson är en frilansande gospelartist. Hon sjunger och spelar piano och är aktiv som låtskrivare, kördirigent och lovsångsledare.

Denna sida använder cookies. Läs mer