Ge till ditt fadderbarn

Uppmuntra ditt fadderbarn med en gåva

Fadderskapet ger ditt barn grundläggande hjälp och goda förutsättningar för att utvecklas. Men det finns tillfällen då vi vill gå ”den extra milen” - när vi vill välsigna vårt fadderbarn och tillgodose särskilda behov som barnet eller dess familj har. Här har du möjligheten att göra just detta.

Så här gör du för att ge:

Du kan ge via Compassions 90-konto. BG 900-3641 eller Swisha på: 9003641. Märk inbetalningen med barnets Compassion-ID (två bokstäver och nio siffror) och gåvotyp.

Tack för din gåva!

Födelsedagsgåva

En åldersanpassad gåva till ditt fadderbarn, utvald med hjälp av familjen och personalen på centret. Vi rekommenderar att du ger en födelsedagsgåva mellan 200 och 900 kronor.

Individuell gåva

Personalen på centret pratar med ditt fadderbarn och dess familj för att identifiera vad barnet behöver mest. Du kan ge mellan 200 och 900 kronor i individuell gåva en gång per år.

Familjegåva

Gåvan används för att tillgodose hela familjens specifika behov. Du kan ge mellan 300 och 9.000 kronor i familjegåva en gång per år.

Gåva till centret

En gåva till det center som ditt fadderbarn tillhör används för att ännu bättre betjäna alla barnen på centret. Du kan ge mellan 600 och 100.000 kronor till centret en gång per år.

Denna sida använder cookies. Läs mer