Arbeta hos oss

Vi söker dig som vill vara med och befria barn från fattigdom i Jesu namn.

Lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Rollen som ekonomiansvarig innebär både utvecklande och operativt arbete i en organisation som står för starka värderingar och där det finns stora möjligheter att växa och utvecklas i en internationell miljö.
I rollen som ekonomiansvarig kommer du ansvara för Compassions Nordics (Sverige, Norge, Finland och Danmark) redovisning och rapportering och till din hjälp har du 2 kollegor. Du rapporterar till Generalsekreteraren. Under en övergångsperiod om 6–9 månader har du stöd av din föregångare som nu har andra uppgifter inom Compassion.

Vi söker dig som har ett gediget kunnande och erfarenhet av löpande redovisning, kontoavstämningar och årsbokslut. Meriterande är tidigare erfarenhet av att arbete i ideella föreningar. Önskvärt är om du talar norska, finska eller danska och har erfarenhet av bokföring i något av dessa länder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, positiv och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Rätt kandidat är proaktiv och bidrar till verksamheten med relevanta analyser. Du kan kommunicera och framföra dina åsikter på ett tydligt sätt och du uppskattar att driva verksamheten framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för löpande redovisning.
  • Rapportering och uppföljning av vårt gåvoregister.
  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser.

Compassion är en internationell organisation där vi utöver de 25 länderna med fadderverksamhet är 15 länder som arbetar med insamling så det gemensamma språket för alla Compassions anställda är engelska.

Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetsplats är kontoret i Stockholm. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Rekryteringen sker
löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta vår ekonomichef Ann Hatava på telefon 070-713 84 10.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till: ahatava@compassion.se

Denna sida använder cookies. Läs mer