Samarbetspartners

Ditt företag kan göra stor skillnad. Compassion ger ditt företag ett effektivt och strategiskt sätt att skapa varaktig förändring. Genom ett samarbete med Compassion kan du använda ditt inflytande - och resurser - för att hjälpa barn som lever i extrem fattigdom. Du visar att du tar socialt ansvar och det kan också engagera dina anställda. Samarbetet kan anpassas för att passa er vision.

Lidheds däck är ett svenskt företag som vill göra skillnad för några av världens fattigaste barn. Deras bidrag garanterar att Compassion kan nå ut till barn som behöver det mest. Företaget deltar i kampen mot fattigdom på flera sätt och organisationens ledare ingår också i Compassion Nordens styrelse.

Lidheds däckshop

Viva Media hjälper Compassion i kampen mot fattigdom genom att stötta ett flertal fadderbarn som de anställda följer upp genom brevskrivning. Viva Media hjälper också Compassion med kunskap och knowhow i relation till digital tillväxt så att fler utsatta barn kan få en fadder.

Viva Media

Nordic Outdoor Environment hjälper Compassion bekämpa fattigdom. Bland annat har företaget engagerat sig genom att bidra till upprättandet av en ny skolbyggnad i ett lokalsamhälle i norra Indonesien. Nordisk utomhusmiljö hjälper till att ge många barn och familjer ett hopp som är större än fattigdom.

Nordisk Utemiljö

Pappas Havsdelikatesser är en svensk specialbutik som säljer skaldjur. De hjälper Compassion att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Företaget förändrar hela livet för barnen de hjälper genom sitt stöd. Pappas Havsdelikatesser bidrar både genom att hjälpa fadderbarn samt genom gåvor till kritiska behov.

Pappas Havsdelikatesser

Ett byggföretag som vill göra bra avtryck,och intryck. Bröderna Hellström Bygg grundades av två bröder och tar alla sina utmaningar med högsta seriositet och strävar alltid efter att utföra uppdragen med excellens.

Bröderna Hellström Bygg AB

Denna sida använder cookies. Läs mer