Martinson Möter

PODCAST

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Mattias är också musiker och låtskrivare och har skrivet många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom svensk kristenhet. Mattias har tidigare bl.a. varit pastor i Vineyard Göteborg och även föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" sätter sig Mattias ner med olika spännande och tongivande gäster och samtalar avslappnat om tro, liv, passioner, och brottningskamper. Det är lika nära till allvar som till skratt och det dyker garanterat upp en och annan överraskning.

Välkomna till Martinson Möter – podcasten som vill vara en röst till tröst och hopp från fadderbarnsorganisationen Compassion.

Varmt välkomna tillbaka till Martinson möter! Idag får ni möta den varma och godhjärtade legenden och lovsångsledaren Bosse Järpehag. Han som tillsammans med sin fru Elsa har skrivit och sjungit sig rakt in i hela kyrkans hjärta. Du känner säkert igen sångerna ”På Dig min Gud förtröstar jag", "Du är en god Gud", "Att lära känna Dig är min längtan" och "Mer av Dig”. Det här är verkligen ett avsnitt jag har sett fram emot att få dela med er.

Bosse leder idag lovsångslinjen i St:a Clara kyrka mitt i centrala Stockholm. Redan i mellanstadiet fann Bosse och Elsa varandra och startade tidigt bandet "Barnens bröd" som senare blev "Miracle Music". I dagens Martinson Möter får ni höra om hur Bosse och Elsa smugglade biblar till Ryssland i ett blöjpaket och om hur de många och omtyckta sångerna kommit till. Jag kan lova att den nya skivan ”I vår faders trygga famn” med sina 16 sånger är en kanonljudklapp till alla dina vänner. 

MM Promo personpoddar Bo Järpehag.jpg

Lyssna och läs mer här.

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Senaste avsnitten:

Avsnitt 71 - Bosse Järpehag

24 november 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 70 - Evelina Gard

10 november 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 69 - Mats Nyholm

27 oktober 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 68 - Christine Viklund

13 oktober 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 67 - Michael Grenholm

29 september 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 66 - Doreen Månsson

15 september 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 65 - Bästa vägen ur en kris del 3

1 september 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 64 - Bästa vägen ur en kris del 2

25 augusti 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 63 - Bästa vägen ur en kris del 1

18 augusti 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 62 - Jacob Langvik

11 augusti 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 61 - Frida o Markus Torgeby

4 augusti 2021

Lyssna och läs mer

Avsnitt 60 - Emanuel Karlsten

28 juli 2021

Lyssna och läs mer

Kommande avsnitt:

Denna sida använder cookies. Läs mer