Martinson Möter

PODCAST

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Mattias är också musiker och låtskrivare och har skrivet många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom svensk kristenhet. Mattias har tidigare bl.a. varit pastor i Vineyard Göteborg och föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" sätter sig Mattias ner med olika spännande och tongivande gäster för att samtala avslappnat om tro, liv, passioner, och brottningskamper. Det är lika nära till allvar som till skratt och det dyker garanterat upp en och annan överraskning.

Välkommen till Martinson Möter, podden som vill vara en röst för tröst och hopp från fadderbarnsorganisationen Compassion.

Dagens gäst i Martinson Möter är prästen, författaren, missionären och församlingsplanteraren Anders Petter Sjödin. Anders berättar om sitt ivriga sökande, brevväxlingen med Vilhelm Moberg, sina Indiana Jones-drömmar och visionen av att ”ta vara på sin stund på jorden”. Bestiga världens högsta berg, åka till världens lägsta punkt, till världens längsta flod samt gå upp i världens högsta byggnad. Till slut fann Gud honom i farten.

Anders ger oss en spännande lista av arbeten såsom hästskötare, fåraherde, kyrkogårdsarbetare, solfångarbyggare i Sunny California, fönsterputsare etc. Studier till präst, mötet med John Wimber och Vineyardrörelsen, Oasrörelsen, församlingstjänster och planteringsarbetet med att bygga upp Öjersjökyrkan från noll. Församlingen fick priset ”Årets församling” på Dagengalan 2021. Missa inte en underbar uppmaning till oss alla på slutet av detta fina avsnitt. Här är Anders Petter Sjödin.

MM Promo personpoddar 2023_Anders Petter Sjödin.jpg

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Senaste avsnitten:

Avsnitt 100 - Anders Petter Sjödin

1 februari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 99 - Mattias & Johannes Zpecial

18 januari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 98 - Hans Wolfbrandt

4 januari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 96 - John Derneborg

8 december 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 97 - Martina Möllås

8 december 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 95 - Josefina Gniste

23 november 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 94 - Anna Weister Andersson

2 november 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 93 - Moriah Smallbone

19 oktober 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 92 - Caleb Chapman

5 oktober 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 91 - Cornelia Forsberg

21 september 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 90 - Jonas Dagson

7 september 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 89 - Ann Hatava

24 augusti 2022

Lyssna och läs mer

Kommande avsnitt:

Denna sida använder cookies. Läs mer