Martinson Möter

PODCAST

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Mattias är också musiker och låtskrivare och har skrivet många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom svensk kristenhet. Mattias har tidigare bl.a. varit pastor i Vineyard Göteborg och föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" sätter sig Mattias ner med olika spännande och tongivande gäster för att samtala avslappnat om tro, liv, passioner, och brottningskamper. Det är lika nära till allvar som till skratt och det dyker garanterat upp en och annan överraskning.

Kära alla ni Martinson Möter lyssnare!

När Mattias gör ett avsnitt med Martinson Möter så är det oftast ämnen där han själv har lite koll (och därmed lite kontroll) men dagens live-podd spelades in inför publik på New Wines sommarkonferens 2023 och handlar om skandinaviska smycken. Inte ett område som Mattias bemästrar ännu. Det gör däremot gästen. Caroline Johansson är både grundare och designer för varumärket Zoe Hoop som fått fin uppmärksamhet och hurrarop från tv, tidningar och modemagasin sedan starten 2019.

Vi får höra om den spännande livsresan Caroline har gjort. Uppväxten i Uppsala och Örnsköldsvik. En bedjande farmor och familjens avgörande Gudsingripande på ett helandemöte i Frälsningsarmén i Uppsala. Vi frågar om dagsformen dagen innan tidningen Vanity Fair ringde med en glad överraskningsfråga i början av 2021. De ville ha med The Shepherd's Cross (Herdekorset designat av Caroline) i sitt aprilnummer och när sedan British VOGUE hörde av sig efter någon månad så överträffade det alla förväntningar.

Vi får också följa med på vägen dit som kantats av både utbrändhet, tårar och tvivel men också förbön, tilltal från Gud och riktningsvisande bekräftelser längs vägen. Caroline vill med sitt arbete i Zoe Hoop verkligen göra skillnad och all personal som arbetar med Caroline i norra Thailand har rättvisa löner och goda arbetsförhållanden. Hon stryker under behovet av att var och en av oss bidrar där vi kan och är Guds praktiska händer och fötter. Caroline har dessutom fått se Compassion´s arbete på nära håll och vet vilken skillnad det gör.

Om du vill så kan du handla med koden ”Compassion” på Zoe Hoop´s hemsida och då går 20% av beloppet till Compassions arbete. Tack Zoe Hoop!

Välkommen till ett spännande avsnitt!

MM Promo personpoddar 2023_19 Caroline.jpg

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Senaste avsnitten:

Avsnitt 115 - Caroline Johansson

13 september 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 114 - David André Östby

30 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 113 - Evie Tornqvist-Karlsson

16 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 112 - Martin Daland

2 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 111 - Malin Aronsson

19 juli 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 110 - Egil Svartdahl

5 juli 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 109 - Inga Pagreus

21 juni 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 108 - Frida Park

7 juni 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 107 - Micke Fhinn

24 maj 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 106 - Anne-Jorid Ahgnell

10 maj 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 105 - Sveinung Hølmebakk

26 april 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 104 - Kim Brynte

12 april 2023

Lyssna och läs mer

Kommande avsnitt:

Denna sida använder cookies. Läs mer