Blessing

1 oktober 2020

Video

Se filmen om hur Blessing fick sitt liv förvandlat.

Uganda

Ett spädbarn hittas övergiven på en åker där man odlar bananer. Se hur hennes liv förvandlas när någon väljer att kliva in med tro för att förändra en till synes hopplös situation.

"Din godhet och nåd skall följa mig varje dag i mitt liv, och Herrens hus skall vara mitt hem så länge jag lever."

Psaltaren 23:6

Det är många barn som väntar på en fadder i dessa utmanande tider. Du kan inte förändra hela världen. Men du kan förändra hela världen för ett barn. Bli fadder.

Se fler inspirerande videos

Från fadderbarn till fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond växte upp i ett otryggt område i Peru. Hennes föräldrar fick kämpa för att försörja Maria och hennes syskon, men när hon var sju år gammal hörde hon talas om Compassion. "För mig förändrade det livet".

Ett möte med Julian Alum

23 mars 2022 Video

Hennes liv är en gripande sannsaga och ett kvitto på att förvandling är möjligt. Vi fick ett samtal med tidigare fadderbarnet Julian Alum från Uganda. När hennes far dog höll hela familjens liv på att rasera. Julians arbetslösa mamma fick ensam kämpa för att försörja sina fem barn. Men situationen vände – när familjen fick kontakt med Compassion.

Vad gör Compassion?

9 mars 2022 Video

Compassions vision är att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Men hur går det till? I denna film berättar vi mer om vår vision och hur vi arbetar holistiskt för att hjälpa barn och deras familjer. 

Denna sida använder cookies. Läs mer