Så sänder du din gåva:

Du kan sända pengar via Compassions 90-konto. BG 900-3641 eller Swisha på: 9003641 
Märk inbetalningen med barnets Compassion-ID (två bokstäver och nio siffror) och gåvotyp.

 Individuell gåva: ”IND”   Familjegåva: ”FAM”   Projektgåva: ”PROJ”    

Tack för din gåva!

Födelsedagsgåva

Vem blir inte glad över att få en uppmuntran när man fyller år? Utöver din månadsbetalning har du möjlighet att vid barnets födelsedagar ge en extra kärleksgåva. Om du årligen vill ge en födelsedagsgåva och att detta sker automatiskt varje år så kontakta oss på fadderservice oss så ordnar vi det.

Individuella gåvor

Anställda vid projektet samtalar med ditt fadderbarn för att identifiera till vad din gåva behövs som allra mest. Det kan innebära nya kläder, en get eller kanske en symaskin. Individuella gåvor kan ligga på mellan 100 och 1 000 kronor inklusive en födelsedagsgåva. Du kan skicka två individuella gåvor per kalenderår till respektive fadderbarn som du har.

Familjegåva

Compassions projektanställda och kyrkans ledare hjälper familjen att använda gåvan på lämpligt sätt. En familj kan exempelvis använda pengarna till att reparera sitt hus eller till boskap. Familjegåvor kan ligga på mellan 250 och 10 000 kronor per år.

Projektgåva

Du kan ge ditt fadderbarns Compassionprojekt (Compassioncenter) en gåva. Pengarna kommer att användas så att det kommer alla barn i projektet tillgodo. En projektgåva kan ligga på mellan 1 000 och 20 000 kronor om året.