"Att arbeta för Compassion innebär att jag använder mina gåvor och förmågor för att befria barn ifrån fattigdom."


Vi söker
REDOVISNINGSEKONOM

Rollen innebär både utvecklande och operativt arbete i en organisation som står för starka värderingar och där finns stora möjligheter att växa och utvecklas i en internationell miljö. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ingå i ett team bestående av fyra personer som tillsammans ansvarar för Compassions ekonomi i Norden. Du rapporterar till ekonomichefen och kommer att ha ett övergripande ansvar för redovisning och rapportering.

Compassion är en kristen internationell organisation där vi utöver de 25 länderna med fadderverksamhet är 15 länder som arbetar med insamling så det gemensamma språket för alla Compassions anställda är engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Löpande redovisning, rapportering och uppföljning av vårt gåvoregister. Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser.

Din Profil:

Vi söker dig som har ett gediget kunnande och erfarenhet av löpande redovisning och kontoavstämningar. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete i ideella föreningar. Önskvärt är om du talar norska, finska eller danska och har erfarenhet av bokföring i något av dessa länder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, positiv och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Rätt kandidat är affärsdriven, proaktiv och bidrar till verksamheten med relevanta analyser. Du kan kommunicera och framföra dina åsikter på ett tydligt sätt och du uppskattar att driva verksamheten framåt.

-       Tjänsten är deltid 50 % med möjlighet till 100 % efter cirka 6 månader

-      Arbetsplats är kontoret i Stockholm

-      Resor till Norge kommer att förekomma

-      Tillträde snarast eller efter överenskommelse


Om du har frågor om tjänsten så kontakta vår ekonomichef Ann Hatava på telefon 070-713 84 10. Ansökan med CV och personligt brev skickas till: ahatava@compassion.se. Rekryteringen sker löpande.