Martinson Möter

PODCAST

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Mattias är också musiker och låtskrivare och har skrivet många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom svensk kristenhet. Mattias har tidigare bl.a. varit pastor i Vineyard Göteborg och föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" sätter sig Mattias ner med olika spännande och tongivande gäster för att samtala avslappnat om tro, liv, passioner, och brottningskamper. Det är lika nära till allvar som till skratt och det dyker garanterat upp en och annan överraskning.

Nu ni kära poddlyssnare. Här har ni något innerligt och inspirerande att lyssna in!

Under New Wine´s stora sommarkonferens 2023 gjorde Martinson Möter flera livepoddar. Två av de gästande engelska talarna tog av sin tid och bjöd verkligen på sig själva. Hela veckan fanns också Compassionpersonal på plats för att svara på frågor och hjälpa alla att upptäcka den stora Compassionfamiljen och fadderskapets alla möjligheter. Vi vill uppmuntra varje församling att fundera på om inte Compassion skulle vara en god partner och passa in i ert missionsarbete, hör av er till oss så pratar vi om det!

Nicola Neal är en ivrig förespråkare för rättvisa, författare, förkunnare, grundare och VD för Every Life International, en organisation som arbetar med fattiga i städer runt om i världen. Efter att ha flyttat med hela familjen till Kampala på ett enkelt tilltal från Gud är nu Nicola åter baserad i Storbritannien och hon är en regelbunden talare på internationella konferenser, evenemang och festivaler och författare till tre böcker.

Hon brinner för det hon gör och den här podden är inget undantag. Nicola har två vuxna barn, är gift med Simon och dricker för mycket kaffe . Hennes motto är: förändrade människor förvandlar liv.

MM Promo personpoddar 2023_23 Nicola Neal.jpg

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Senaste avsnitten:

Avsnitt 120 - Nicola Neal

22 november 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 119 - Paul Harcourt

8 november 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 118 - Frida & Markus Torgeby

25 oktober 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 117 - Kristin Minde

11 oktober 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 116 - Jason Duncan

27 september 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 115 - Caroline Johansson

13 september 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 114 - David André Östby

30 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 113 - Evie Tornqvist-Karlsson

16 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 112 - Martin Daland

2 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 111 - Malin Aronsson

19 juli 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 110 - Egil Svartdahl

5 juli 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 109 - Inga Pagreus

21 juni 2023

Lyssna och läs mer

Kommande avsnitt:

Denna sida använder cookies. Läs mer