Martinson Möter

NY PODCAST 

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Mattias är också musiker och låtskrivare och har skrivet många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom svensk kristenhet. Mattias har tidigare bl.a. varit pastor i Vineyard Göteborg och även föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" sätter sig Mattias ner med olika spännande och tongivande gäster och samtalar avslappnat om tro, liv, passioner, och brottningskamper. Det är lika nära till allvar som till skratt och det dyker garanterat upp en och annan överraskning.

Först ut i premiären av Martinson Möter är Tomas Sjödin, populär och uppskattad författare, pastor, föreläsare och krönikör. Avsnittet släpps i början av juli.

Mattias Martinson om samtalet med Tomas:

"Inte helt otippat blev detta ett underbart och innerligt samtal om allt mellan himmel och jord, högt och lågt, sorgligt och muntert. Kärleken till Gudmundrå, Tommie Smajls Poporkesters fina fraser och finurliga formuleringar, vikten av att suga på tummen och värdet av örsnibbar, första solistframträdandet med sången ”Vi ska fara bortom månen” på Nordingråkonferensen med pappa på mandolin mm."

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Kommande samtal:

Liselotte J Andersson

Mikael Tellbe

Josefine Arenius

Michael Jeff Johnson

Denna sida använder cookies. Läs mer