Avsnitt 106 - Anne-Jorid Ahgnell

Välkommen till Martinson Möter, podden som vill vara en röst för tröst och hopp från fadderbarnsorganisationen Compassion.

Här kommer ett Martinson Möter från Compassion till både Sverige och Norge!

Ett avsnitt med sångaren, pastorn, musikern och låtskrivaren Anne-Jorid Ahgnell. Hon växte upp på pappas väckelsemöten i Norge och sjöng sig igenom tonåren och var med och vände ”hatt-trenden” i Sarpsborg. Flyttade till Sverige för bibelskoleåren och fann kärleken i basisten Lasse och många CD-skivor och TV med ”Minns du sången” blev det.

Tillsammans byggde dem drömhuset med både torn och havsutsikt i Norge och Anne-Jorid tar oss med på en resa där hon för en tid blev stum och snudd på bytte arbetstitel till trädgårdsmästare och vad det kan göra med ens själ och hur tonen sakta återkom och så även kallet till församlingstjänst och förnyelsearbetet som nu pågår i Smyrnakyrkan Göteborg och flytten som sker till frihamnskyrkan under kommande sommar.

Anne-Jorid är en av de hjältar som satt i den första styrelsen för Compassion i norden och hon ger oss många anledningar att fortsätta drömma för ”dessa mina minstas” skull!

Välkommen till ett underbart avsnitt!

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Denna sida använder cookies. Läs mer