Avsnitt 108 - Frida Park

Välkomna till Martinson Möter, din vän i etern, en podcast som vill vara en röst av tro, tröst och hopp från fadderbarnsorganisationen www.compassion.se 

Dagens gäst är Frida Park en bilintresserad svenskafröken från Vallentuna som bor i Insjön i Leksand. Hon blev journalist på tidningen Dagen efter att ha skrivit krönikor som en ivrig, dialogdriven och bitvis konservativ samhällsanalytiker i Falukuriren. 

Frida väjer nämligen inte för svåra ämnen utan ser det som sin skyldighet att föra dialogen framåt. Hon klarar av att bli emotsagd och ses av sina kollegor som ”helt orädd på ett befriande sätt.” 

Sedan några år tillbaka är hon också opinionsredaktör på Dagen och även programledare i podden snacksaligt med Felicia Ferreira. Förutom att hon och mannen renoverar hus, så tecknar och målar hon lite som hobby och lyssnar gärna på Lauren Daigle. Dessutom äter hon regelbundet lunch med olika meningsmotståndare. 

Det här är ett underbart, innerligt och raskt avsnitt som kommer att inspirera många och ge lite mer information om personen bakom den snabbt svingande pennan!

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Denna sida använder cookies. Läs mer