Avsnitt 111 - Malin Aronsson

Varmt välkomna alla kära lyssnare i Norge och Sverige! Här kommer ett Martinson Möter från Compassion med fart, skratt och livshistorier i up-tempo. 

Malin Aronsson är en synnerligen snabbtänkt och sprudlande och inlyssnande journalist. Hon är dessutom en uppskattad krönikör, pastor och programledare för intervjupodcasten Dagens människa, från tidningen Dagen, som ni alla bör lyssna in. 

Malin är en modig författare till den självutlämnande och roliga boken ”Kristungen” som handlar om hennes barndom. Storyn om hennes pappas likhet med fantombilderna på Palmemördaren är hysteriskt rolig! Boken i övrigt hinner vi dock inte alls prata om i den här podden för det finns så mycket annat spännande i Malins liv.

Som ung hade hon hade en dröm om journalistlinjen på Kaggeholm och missade sökningen men klev ändå in på rektorns kontor just i det ögonblicket som han fått ett återbud. Hennes vänner känner ingen som kan uppbringa ett så majestätiskt rekvisita-förråd överfullt med utklädningskläder och peruker och hon förklarar lite om sina ögonblick med drottning Silvia.

Hon berättar också om pastors-kallelsen och Centrumkyrkan i Sundbyberg, uppkomsten till det som blev Linas Matkasse, sina färgsprakande klädval, kärleken till en gul fiat, familjens förvandlande resa till Kenya och vad en sådan resa kan göra på djupet med ens hjärta. Hon slår ett snyggt slag för Compassions fadderverksamhet och berättar om ett av sina fadderbarn som heter Brian och som bor just i Kenya.

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Denna sida använder cookies. Läs mer