Avsnitt 115 - Caroline Johansson

Kära alla ni Martinson Möter lyssnare!

När Mattias gör ett avsnitt med Martinson Möter så är det oftast ämnen där han själv har lite koll (och därmed lite kontroll) men dagens live-podd spelades in inför publik på New Wines sommarkonferens 2023 och handlar om skandinaviska smycken. Inte ett område som Mattias bemästrar ännu. Det gör däremot gästen. Caroline Johansson är både grundare och designer för varumärket Zoe Hoop som fått fin uppmärksamhet och hurrarop från tv, tidningar och modemagasin sedan starten 2019.

Vi får höra om den spännande livsresan Caroline har gjort. Uppväxten i Uppsala och Örnsköldsvik. En bedjande farmor och familjens avgörande Gudsingripande på ett helandemöte i Frälsningsarmén i Uppsala. Vi frågar om dagsformen dagen innan tidningen Vanity Fair ringde med en glad överraskningsfråga i början av 2021. De ville ha med The Shepherd's Cross (Herdekorset designat av Caroline) i sitt aprilnummer och när sedan British VOGUE hörde av sig efter någon månad så överträffade det alla förväntningar.

Vi får också följa med på vägen dit som kantats av både utbrändhet, tårar och tvivel men också förbön, tilltal från Gud och riktningsvisande bekräftelser längs vägen. Caroline vill med sitt arbete i Zoe Hoop verkligen göra skillnad och all personal som arbetar med Caroline i norra Thailand har rättvisa löner och goda arbetsförhållanden. Hon stryker under behovet av att var och en av oss bidrar där vi kan och är Guds praktiska händer och fötter. Caroline har dessutom fått se Compassion´s arbete på nära håll och vet vilken skillnad det gör.

Om du vill så kan du handla med koden ”Compassion” på Zoe Hoop´s hemsida och då går 20% av beloppet till Compassions arbete. Tack Zoe Hoop!

Välkommen till ett spännande avsnitt!

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Denna sida använder cookies. Läs mer