Avsnitt 119 - Paul Harcourt

Under New Wine´s stora sommarkonferens 2023 gjorde Martinson Möter flera livepoddar. Två av de gästande engelska talarna tog av sin tid och bjöd verkligen på sig själva. 

Hela veckan fanns också Compassionpersonal på plats för att svara på frågor och hjälpa alla att upptäcka den stora Compassionfamiljen och fadderskapets möjligheter. Vi vill uppmuntra varje församling att fundera på om inte Compassion skulle vara en god partner och passa in i ert missionsarbete, hör av er till oss så pratar vi!

Dagens gäst är ingen mindre än Paul Harcourt som har varit nationell ledare och ambassadör för New Wine England i över 7 år. I podden reflekterar han tillbaka på en spännande och intensiv tid. Samtidigt som han haft ledarrollen inom NW så har han varit präst i All Saints' Woodford Wells i nordöstra London där han tjänstgjort sedan 1995!

Han är matematiker i botten, älskar språk och är författare till ett flertal böcker.

Paul berättar inspirerande om de fem julpredikningarna då han var utklädd till Star Wars- stormtrooper och hur det vid tillfälle funnits både levande åsnor och får under julgudstjänsterna. Han berättar personligt och från hjärtat hur det är att ha barn med funktionsvariationer och multipla handikapp och vilken viktig utmaning det gett både deras lokala församling och hela New Wine nätverket. Vilket vackert exempel att följa!

Avslutningsvis slår Paul ett underbart slag för New Wine Englands mångåriga samarbete med Compassion och hur vi människor gemensamt med Gud och tillsammans som Guds folk faktiskt kan utrota fattigdomen i världen!

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Denna sida använder cookies. Läs mer