Avsnitt 120 - Nicola Neal

Nu ni kära poddlyssnare. Här har ni något innerligt och inspirerande att lyssna in!

Under New Wine´s stora sommarkonferens 2023 gjorde Martinson Möter flera livepoddar. Två av de gästande engelska talarna tog av sin tid och bjöd verkligen på sig själva. Hela veckan fanns också Compassionpersonal på plats för att svara på frågor och hjälpa alla att upptäcka den stora Compassionfamiljen och fadderskapets alla möjligheter. Vi vill uppmuntra varje församling att fundera på om inte Compassion skulle vara en god partner och passa in i ert missionsarbete, hör av er till oss så pratar vi om det!

Nicola Neal är en ivrig förespråkare för rättvisa, författare, förkunnare, grundare och VD för Every Life International, en organisation som arbetar med fattiga i städer runt om i världen. Efter att ha flyttat med hela familjen till Kampala på ett enkelt tilltal från Gud är nu Nicola åter baserad i Storbritannien och hon är en regelbunden talare på internationella konferenser, evenemang och festivaler och författare till tre böcker.

Hon brinner för det hon gör och den här podden är inget undantag. Nicola har två vuxna barn, är gift med Simon och dricker för mycket kaffe . Hennes motto är: förändrade människor förvandlar liv.

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Denna sida använder cookies. Läs mer