Avsnitt 4 - Liselotte J. Andersson

Mattias Martinson möter Liselotte J. Andersson, riksevangelist i Equmeniakyrkan Sverige. Liselotte är förkunnare, evangelist, pastor, retreatledare, krönikör, författare och själavårdare och det här är ett inlyssnande lågmält samtal med en klar och hoppfull ton. Mycket klokskap, djupt allvar och djup värme utlovas. Nedan kan du välja att lyssna här på sidan eller via den plattform du föredrar. Här finns också länkar och annat intressant som berör dagens avsnitt.

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Hej alla vänner som hittat hit!

Här nedan finns nu förhoppningsvis alla länkar till sånt som vi kanske nämner eller snuddar vid i podden. Tanken med länkarna är att du skall kunna klicka dig vidare om du är intresserad.

Hela programmet är inspelat av Johannes T Lindsmyr i studion Vajberiet, Gbg.

Liselotte önskar att hon hade skrivit den vackra psalmen och sången ”För att Du inte tog det Gudomliga” med text av Olof Hartman och musik av Börje Ring här kommer den först i en version med Börje Ring

och här är en version med Carola Häggqvist.

Och en bok som hon önskar att hon gärna hade skrivit är Torgny Lindgren fina bok Merabs Skönhet.

Filmen Amadeus av Milos Forman från 1984 är en storfavorit för Liselotte.

Liselotte är född och uppvuxen på Koön och det är en plats som hon håller kär. Den ligger här.

Liselotte leder regelbundet retreater i stillhet, bön och eftertanke och man kan delta i flera av dom, information om några av dessa finns här.

Sedan gör jag ett litet telefonsamtal med Lasse P som jobbar på skivbolaget David Media. Lasse är ambassadör för fadderbarnsorganisationen Compassion som i snart 70 år hjälper 2,1 miljoner barn i 25 länder. Lasse berättar om sitt berörande möte med sitt fadderbarn i Kenya. Skulle även du vilja bli fadder till ett barn? Det kan du bli här.

Vill du istället Swisha en gåva? - Corona slår just nu hårt mot de länder där Compassion arbetar och du kan hjälpa till genom att Swisha till Compassion på 90 0364 1.

Liselotte är en flitig krönikör i tidningen Dagen och Tidskriften Pilgrim.

Liselotte jobbar nu halvtid som evangelist inom Equmenikyrkan och skulle er församling önska en kontakt så finns hennes uppgifter här.

Stort tack Liselotte, för din kloka fina ton och ditt viktiga bidrag och uppdrag i Kristi kropp i Sverige. Vi är så tacksamma att gjort och gör det Gud har lagt på ditt hjärta.

Vill ni höra mer av Liselotte så finns det flera undervisnings tillfällen utlagda på nätet och tex här är en Gudstjänst från Nyhem.

Nåd och frid / Grace and peace!

Denna sida använder cookies. Läs mer