Avsnitt 8 - Jenny Wahlström

Den här veckan är det Martinson Möter special, ett avsnitt som är inspelat 2018 tillsammans med min kompis och sidekick Alfred Nygren, här får ni höra en spännande intervju och ett levande samtal med Jenny Wahlström - singer/songwriter, lovsångsledare, artist och pastor. Jennys sånger har en förmåga att fastna och förmedla frihet och hennes toner bär en helande och hoppfull röst till tröst i vår tid. Med sitt eget band ”A Treehouse Wait” och ”Silver” (som hon har ihop med Ellen Vingren) skapar hon modern musik med en viktig ton och ett tilltal i tiden. I den här podden bjuder Jenny på många kloka tankar om kreativitet, lovsång och musikskapande.

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lyssna på Martinson Möter på din favorit-plattform:

Här nedan finns nu förhoppningsvis alla länkar till sånt som vi kanske nämner eller snuddar vid i podden. Tanken med länkarna är att du skall kunna klicka dig vidare om du är intresserad.

Hela programmet är inspelat av Johannes T Lindsmyr i studion Vajberiet, Gbg.

En överraskning för mig och Alfred var att Jenny gjort ganska många EMD - trancelåtar och Jenny har jobbat med bla producenten Niklas Lundin på några sådana skivor.

Jenny har sedan länge haft det egna bandet ”A Treehouse Wait” och den första Ep:n kom redan 2011. Det leder Alfred fram till presentationen av den kompetente producenten Emil Sydhage som producerat bla Jennys musik.

Musikvideo till sången ”Waves” finns här.

Musikvideo till sången ”Faith” finns här.

Jenny har den kreativa indiepopduon ”Silver” ihop med Ellen Vingren (som tidigare varit med hos oss i Martinson Möter.) Silver har blivit väl mottagna i musikvärlden.

Därefter ger jag Jenny bollen att prata fritt omkring skapande och kreativitet.

Alfred gör en fin beskrivning av hur sången ”Faith” drabbade honom en riktigt dålig dag på jobbet. Det gör att Jenny berättar om sången ”Never the same” som inte finns att lyssna på, på nätet men texten finns här.

Jenny gör ett viktigt påstående om lovsångens förminskade värld som behöver göras större, bredare och vidare och som behöver inkludera mer variation, fler nationaliteter och både män och fler kvinnor.

Tack snälla vännen Jenny för att du tog dig tid att komma och vara med och tack för ditt mod att både tänka högt och sjunga ut. Sluta aldrig göra det du gör och tack för musiken!

Det finns massor av viktigt musik med Jenny på Spotify och hennes instagram finns här.

Och A Treehouse på Facebook finner du här.

Nåd och frid till er var och en!

Mattias Martinson

Denna sida använder cookies. Läs mer