Revival nights

Bli fadder genom Compassion

Compassion är världens 3:e största fadderbarnsorganisation och hjälper 2,1 miljoner barn i 25 länder. Compassion befriar barn från fattigdom genom en-till-en-fadderskap. Vi ser till det enskilda barnet och vi arbetar holistiskt för att möta dess ekonomiska, fysiska, sociala och andliga behov. Vi vill ge varje barn en chans att gå in i vuxenlivet som en hel människa.

Du kan inte rädda hela världen, men för 310 eller 370 kr per månad så kan du rädda hela världen för ett barn.

Power of together.png

  • Compassionfadder Plus (370 kr/mån): Utöver att hjälpa ditt fadderbarn att utvecklas både fysiskt, ekonomiskt, socialt och andligt så bidrar du med 60 kronor extra till behov som inte täcks av fadderskapet. De pengarna kan användas för alla Compassions program, där det bäst behövs. Det kan till exempel vara rent vatten, sanitetsanläggningar, katastrofhjälp, hälsoprogram för mödrar och spädbarn eller registrerade barn som ännu inte fått någon fadder.

  • Compassionfadder (310 kr/mån): Du hjälper ditt fadderbarn att utvecklas både fysiskt, ekonomiskt, socialt och andligt.

Evas family.png

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka in. Vi väljer ett av de barn i Uganda som har väntat längst på att få en fadder.

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}
{{message}}

Brighter future.png

Compassion Hillsong.png

Denna sida använder cookies. Läs mer