Livestream 13e juni

Välkommen! Under maj gjorde vi två uppskattade livestreams från Södra teatern i Stockholm. På lördag är det dags för nummer tre och den sista! Här kan du anmäla dig till lördagens livestream 13e juni 21:00 samt läsa mer om bakgrunden till varför vi gör detta.

Fyll i ditt namn och emailadress så meddelar vi dig när det finns nya samtal att lyssna på!

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Vi gör denna livestream för att ingjuta hopp och uppmuntran i märkliga och utmanande tider orsakat av Corona-pandemin.

Vi vill påminna oss själva och er som ansluter att Jesus skringrar mörkret och att oavsett vad som drabbar oss så har Han lovat att vara med oss till tidens slut.

I väst har många dött, många lidit och kommer att lida stor ekonomisk skada men vi vill tro att vi kommer ta oss igenom denna kris. Vi har möjlighet att veckohandla och stanna hemma, bibehålla social distansering. 

Verkligheten är en annan i tredje världen. För att överhuvudtaget få bröd på bordet så måste man lämna hemmet för att jobba.

Många saknar rent vatten att dricka så att tvätta händerna med tvål och vatten är långtifrån självklart. 

Att försöka ”flatten the curve” är svårt när man även i vanliga fall helt saknar tillgång till sjukvård.

Compassion vill göra denna typ av event för att betjäna människor i Sverige med hopp och tro.

Men vi vill också medvetandegöra hur Corona slår mot de 25 länder i tredje världen där vi arbetar med att befria barn från fattigdom i Jesu namn.

WHO’s prognos talar om att nuvarande 145 miljoner människor som lever i akut svält kommer att växa med 120 miljoner ytterligare till 265 miljoner människor under 2020.

Vi vill uppmuntra er som tittar att swisha för att lindra nöden och ge resurser till de drygt 8000 lokala kyrkor som Compassion arbetar med. Dessa kyrkor finns på plats i 25 länder spridda på Asien, Afrika och Sydamerika. De kan sina samhällen och vet var nöden är störst.

Välkommen att vara med på lördag kl 21:00!

Hälsningar

Josefina Gniste och Mattias Martinson tillsammans med Compassion 

Denna sida använder cookies. Läs mer