We rise as one

Tillsammans kan vi befria barn och deras familjer från fattigdom.

Corona förstorar problemen för barnen och deras familjer som lever i fattigdom. De har inget skyddsnät. Hygien är en lyx för många. Om föräldrar inte kan gå ut och arbeta på grund av obligatorisk isolering så får familjen ingen mat på bordet.

Under dessa utmanande tider anpassar vi oss snabbt. Vårt fokus är fortfarande på att ta hand om varje enskilt fadderbarn men när det handlar om överlevnad innebär det att även hjälpa familj och samhället runtomkring. Under kris- och katastrofsituationer så är ofta det mest effektiva och omedelbara sättet att hjälpa barnen att hjälpa samhället och barnens vårdnadshavare.

We rise as one handlar om att ge barnen, deras familjer och samhället hälsa och stabilitet genom hygienartiklar, mat och hjälp för att behålla sina hem. Tillsammans reser vi oss för att bekämpa Corona.

Du kan ge via Swish: 90 0364 1 eller via vårt 90-konto: Bg 900-3641.

Här är exempel på vad din gåva kan möjliggöra:

250 kronor

- kan förse ett helt hushåll med kritiska hygienartiklar som handsprit,
vitaminer och kosttillskott, skyddsmasker eller material för att tillverka skyddsmasker samt information om hur man förebygger infektion.

400 kronor

- kan förse ett helt hushåll med mat för 2 veckor. Ris, ägg, kött, mjölk, majs och andra torrvaror som står sig en längre tid.

Valfritt belopp

- kan bli ett tillskott till hyran för att hjälpa de familjer som riskerar att förlora sina hem eftersom de inte kan arbeta under pågående karantän.

wrao_horizontal_black.png

Denna sida använder cookies. Läs mer