Bön under Corona

8 april 2020

Video

I dessa utmanande tider så vill vi dela en uppmuntrande video med dig.

Var med och be

Var med och be tillsammans med Compassionfamiljen runt om i världen för alla de som påverkas av Coronaviruset. Be tillsammans med barnen, med de lokala kyrkorna och med all personal.

"Jag lyfter mina ögon upp till bergen. Varifrån skall min hjälp komma? Min hjälp kommer från Herren, som har gjort himmel och jord. Inte skall han låta din fot vackla, inte slumrar han som bevarar dig".

- Psaltaren 121:1-3

Mattias Martinson

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. 

"Jag och min familj litar på Herren för han tar hand om oss." 

- Valeria från El Salvador

Se fler inspirerande videos

Uppdatering från Haiti

21 mars 2024 Video

Som du säkert har hört så har den politiska oron och ekonomiska instabiliteten på Haiti lett till en kris där kriminella gäng strävar efter att ta kontroll över landet genom våld.

Lorega

31 januari 2024 Video

Lorega, ett samhälle på Cebu i Filippinerna, förknippades endast med mörker. Angelica bodde i Lorega. Hon levde ett liv i brottslighet och fattigdom. 

Olive

5 december 2023 Video

Olive bodde i krigshärjade Uganda på 1980-talet. Hon växte upp i rädsla när soldater brände ner hus till grunden vareviga dag. Möjligheten att hon skulle bli bortförd för att bli barnsoldat var överhängande. Men sedan hände något som skulle förändra hennes liv för alltid. Detta är hennes historia.

Denna sida använder cookies. Läs mer