Carola-Pray for Peace

23 december 2020

Video

Carola sjunger sin sång Pray for peace från årets julkonsert.

Se videon där Carola berättar om sitt engagemang för sina fadderbarn i Uganda genom Compassion. Hon visar även en film från Mathare-slummen i Kenya och sjunger sin viktiga sång Pray for peace.

"Bli fadder nu idag! Den internationella fadderbarnsorganisationen Compassion gör ett fantastiskt arbete för barnen runt om i världen. Just nu väntar fler än 200.000 barn på att få en fadder. Är du en av dem kanske? Compassion gör ett suveränt arbete för barnen. Själv har jag 2 barn från Uganda via Compassion och allt fungerar väldigt bra. Compassion arbetar i 25 länder och hjälper 2,1 miljoner barn (!!!) genom mer än 8000 lokala kyrkor. Metoden är en-till-en-fadderskap där man blir fadder till ett unikt barn. Tack att du tog dig tid att läsa och se videon. True Love brings more Love, it takes action and becomes ready to take risks - with joy! Är du fadder? Vill du bli fadder? Att bli fadder via Compassion kostar 310 kr i månaden och ger barnen vad de behöver. Tack igen. Kärlek!”

- Carola

Jag vill bli fadder

Tack vare ditt fadderskap blir barnen älskade, sedda och skyddade genom Compassions och de lokala kyrkornas arbete.

Se fler inspirerande videos

Från fadderbarn till fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond växte upp i ett otryggt område i Peru. Hennes föräldrar fick kämpa för att försörja Maria och hennes syskon, men när hon var sju år gammal hörde hon talas om Compassion. "För mig förändrade det livet".

Ett möte med Julian Alum

23 mars 2022 Video

Hennes liv är en gripande sannsaga och ett kvitto på att förvandling är möjligt. Vi fick ett samtal med tidigare fadderbarnet Julian Alum från Uganda. När hennes far dog höll hela familjens liv på att rasera. Julians arbetslösa mamma fick ensam kämpa för att försörja sina fem barn. Men situationen vände – när familjen fick kontakt med Compassion.

Vad gör Compassion?

9 mars 2022 Video

Compassions vision är att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Men hur går det till? I denna film berättar vi mer om vår vision och hur vi arbetar holistiskt för att hjälpa barn och deras familjer. 

Denna sida använder cookies. Läs mer