Carols with Compassion

23 december 2020

Video

Sjung in julen med Compassion.

Vi vill bjuda er på julklappar, ljudklappar och julevangeliet tillsammans med några av Englands mest populära kristna artister och fadderbarn från flera av de länder där vi arbetar. Lyssna till och sjung med Graham Kendrick, Martin Smith från Delirious med sin dotter Elle Limebear, London Community Gospel Choir, Hillsong London m. fl.

Vi vill önska dig en riktigt fridfull jul och ett fantastiskt nytt år!

/Compassionteamet

Tack vare ditt fadderskap blir barnen älskade, sedda och skyddade genom Compassions och de lokala kyrkornas arbete.

Se fler inspirerande videos

Lorega

31 januari 2024 Video

Lorega, ett samhälle på Cebu i Filippinerna, förknippades endast med mörker. Angelica bodde i Lorega. Hon levde ett liv i brottslighet och fattigdom. 

Olive

5 december 2023 Video

Olive bodde i krigshärjade Uganda på 1980-talet. Hon växte upp i rädsla när soldater brände ner hus till grunden vareviga dag. Möjligheten att hon skulle bli bortförd för att bli barnsoldat var överhängande. Men sedan hände något som skulle förändra hennes liv för alltid. Detta är hennes historia.

Från fadderbarn till fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond växte upp i ett otryggt område i Peru. Hennes föräldrar fick kämpa för att försörja Maria och hennes syskon, men när hon var sju år gammal hörde hon talas om Compassion. "För mig förändrade det livet".

Denna sida använder cookies. Läs mer