Carols with Compassion

23 december 2020

Video

Sjung in julen med Compassion.

Vi vill bjuda er på julklappar, ljudklappar och julevangeliet tillsammans med några av Englands mest populära kristna artister och fadderbarn från flera av de länder där vi arbetar. Lyssna till och sjung med Graham Kendrick, Martin Smith från Delirious med sin dotter Elle Limebear, London Community Gospel Choir, Hillsong London m. fl.

Vi vill önska dig en riktigt fridfull jul och ett fantastiskt nytt år!

/Compassionteamet

Tack vare ditt fadderskap blir barnen älskade, sedda och skyddade genom Compassions och de lokala kyrkornas arbete.

Se fler inspirerande videos

Från fadderbarn till fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond växte upp i ett otryggt område i Peru. Hennes föräldrar fick kämpa för att försörja Maria och hennes syskon, men när hon var sju år gammal hörde hon talas om Compassion. "För mig förändrade det livet".

Ett möte med Julian Alum

23 mars 2022 Video

Hennes liv är en gripande sannsaga och ett kvitto på att förvandling är möjligt. Vi fick ett samtal med tidigare fadderbarnet Julian Alum från Uganda. När hennes far dog höll hela familjens liv på att rasera. Julians arbetslösa mamma fick ensam kämpa för att försörja sina fem barn. Men situationen vände – när familjen fick kontakt med Compassion.

Vad gör Compassion?

9 mars 2022 Video

Compassions vision är att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Men hur går det till? I denna film berättar vi mer om vår vision och hur vi arbetar holistiskt för att hjälpa barn och deras familjer. 

Denna sida använder cookies. Läs mer