Jul hemma med Carola On Demand

22 december 2020

Video

Jul hemma med Carola i samarbete med Compassion nu ON DEMAND

Vi är så glada att för Carolas personliga julkonsert!

Nu finns den tillgänglig att streama när det passar dig ända fram till sista januari. Konserten är tillgänglig i 3 dygn efter köp.

Carola tillsammans med sin 14-manna ensemble ger en mycket stämningsfull och personlig konsert från Steninge slottslada med full scen- och kameraproduktion. Det bjuds även på extra för- & eftersnack framför brasan hemma hos Carola.

Carola bjuder även in oss till sitt hem framför öppna brasan både före och efter konserten och pratar fritt ur sitt hjärta om sitt engagemang som fadder till två barn i Uganda genom Compassion.

Klicka här för att köpa tillgång till konserten.

"Julens glädje & budskap måste sjungas oavsett vilka tider vi lever i. Att våra ljus ska få lysa klarare än någonsin i en mörk värld. Att just du är värdefull och behövs här och nu."

Carola Häggkvist

Se fler inspirerande videos

Uppdatering från Haiti

21 mars 2024 Video

Som du säkert har hört så har den politiska oron och ekonomiska instabiliteten på Haiti lett till en kris där kriminella gäng strävar efter att ta kontroll över landet genom våld.

Lorega

31 januari 2024 Video

Lorega, ett samhälle på Cebu i Filippinerna, förknippades endast med mörker. Angelica bodde i Lorega. Hon levde ett liv i brottslighet och fattigdom. 

Olive

5 december 2023 Video

Olive bodde i krigshärjade Uganda på 1980-talet. Hon växte upp i rädsla när soldater brände ner hus till grunden vareviga dag. Möjligheten att hon skulle bli bortförd för att bli barnsoldat var överhängande. Men sedan hände något som skulle förändra hennes liv för alltid. Detta är hennes historia.

Denna sida använder cookies. Läs mer