Jul hemma med Carola

14 december 2020

Video

Jul hemma med Carola i samarbete med Compassion

Vi är så glada berätta att Carola Häggkvist gör en julkonsert i samarbete med Compassion.


En personlig och stämningsfull julkonsert som hon valt att kalla ”Jul hemma med Carola” från Steninge slottslada söndag den 20 december kl 19.00.

Tillsammans med sin 14-manna ensemble och stor scen- & kameraproduktion intar Carola julscenen i ladan.
På musikrepertoaren står de mest älskade julsångerna 19 st inklusive ett vinter- & gospelmedley. Sånger som Himlen i min famn, En stjärna lyser så klar, I denna natt, mfl. Även nya singeln Pray for peace är med. 
Och så blir det en solosång från Zoe Häggkvist och ballerinan Elsa Hildebrand medverkar med vacker dans.
"Julens glädje & budskap måste sjungas oavsett vilka tider vi lever i. Att våra ljus ska få lysa klarare än någonsin i en mörk värld. Att just du är värdefull och behövs här och nu."

Carola Häggkvist

Carola bjuder även in oss till sitt hem framför öppna brasan både före och efter konserten och pratar fritt ur sitt hjärta om sitt engagemang som fadder till två barn i Uganda genom Compassion.

Klicka här för att köpa biljett.

Se fler inspirerande videos

Från fadderbarn till fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond växte upp i ett otryggt område i Peru. Hennes föräldrar fick kämpa för att försörja Maria och hennes syskon, men när hon var sju år gammal hörde hon talas om Compassion. "För mig förändrade det livet".

Ett möte med Julian Alum

23 mars 2022 Video

Hennes liv är en gripande sannsaga och ett kvitto på att förvandling är möjligt. Vi fick ett samtal med tidigare fadderbarnet Julian Alum från Uganda. När hennes far dog höll hela familjens liv på att rasera. Julians arbetslösa mamma fick ensam kämpa för att försörja sina fem barn. Men situationen vände – när familjen fick kontakt med Compassion.

Vad gör Compassion?

9 mars 2022 Video

Compassions vision är att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Men hur går det till? I denna film berättar vi mer om vår vision och hur vi arbetar holistiskt för att hjälpa barn och deras familjer. 

Denna sida använder cookies. Läs mer