Kirk Franklin & Fadderbarnen

24 september 2021

Video

Under månader av digitala träffar har Franklin fått inspirera barn som lever i fattigdom att använda sina gåvor och att våga drömma.

Grammyvinnaren Kirk Franklin släpper nu en ny version av sin hitsingel "Lean on Me", tillsammans med unga människor från hela världen. 

Den nya singeln släpper artisten Kirk Franklin i samarbete med Compassion. Ungdomskören består av mer än 120 unga människor i åldrarna 11-19 år, som lever i fattigdom. De kommer från 25 olika länder och är alla delaktiga i Compassions fadderbarnsprogram.

Under de senaste månaderna har Franklin arbetat med dessa unga och genom digitala sessioner spelat in den legendariska låten som ursprungligen släpptes 1998.

Det var efter en resa till Dominikanska Republiken tillsammans med Compassion, i början av 2020, som Franklin kände en särskild kallelse av Gud. Han upplevde en uppmaning att använda sin talang, plattform och personliga historia för att inspirera unga människor runt om i världen att ta vara på sina egna gåvor och talanger.

"Det var en ära att få arbeta med så många unga, talangfulla och begåvade barn från hela världen! Jag är tacksam över teamet på Compassion som gav mig möjligheten att tjäna på detta sätt.", säger Franklin.

"Jag känner mig oerhört glad över att ha blivit vald", säger artonåriga Kakama från Uganda. Kakama föddes utan armar och förstod som sextonåring att han hade en särskild musikalisk gåva. "Jag känner att Gud har välsignat mig så mycket, långt utöver vad ord kan säga."

Artonåriga Mary från Nicaragua tillägger: "Min favoritdel var att höra Kirks vittnesbörd och hans motiverande och inspirerande ord – att om du kan drömma om något, är det möjligt i Jesus Kristus."

Franklin avslutar: "Det är otroligt att en sådan låt fortfarande kan tala till så många människor. Jag ber att denna version ska kunna skänka lite hopp till människor över hela världen."

Bli Fadder

Lyssna på låten

Kirk Franklin & Fadderbarnen

24 september 2021 Video

Under månader av digitala träffar har Franklin fått inspirera barn som lever i fattigdom att använda sina gåvor och att våga drömma.

Denna sida använder cookies. Läs mer