Roland Utbult - Barn av saligheten

18 december 2020

Video

Roland Utbult sjunger sin sång Barn av saligheten.

Artist, evangelist, riksdagsman och fadder. Roland har många strängar på sin lyra. Se videon där Roland berättar om sitt engagemang för barnen och sjunger sin fantastiska sång Barn av saligheten.

"Jag är fadder genom Compassion till en liten kille som heter Joshua. Han är 10 år gammal och bor med sin mamma och pappa i Uganda. För 310 kronor i månaden får jag vara med och förvandla hans liv och framtid. Min erfarenhet är att när vi gör gott i Jesu namn så bär det frukt på riktigt. Compassion arbetar genom fler än 8 000 lokala kyrkor i 25 länder och hjälper mer än 2,1 miljoner barn. I dessa tider behövs din och min hjälp mer än någonsin. Jag skulle vilja uppmuntra dig att bli fadder!”

- Roland Utbult

Jag vill bli fadder

Tack vare ditt fadderskap blir barnen älskade, sedda och skyddade genom Compassions och de lokala kyrkornas arbete.

Se fler inspirerande videos

Uppdatering från Haiti

21 mars 2024 Video

Som du säkert har hört så har den politiska oron och ekonomiska instabiliteten på Haiti lett till en kris där kriminella gäng strävar efter att ta kontroll över landet genom våld.

Lorega

31 januari 2024 Video

Lorega, ett samhälle på Cebu i Filippinerna, förknippades endast med mörker. Angelica bodde i Lorega. Hon levde ett liv i brottslighet och fattigdom. 

Olive

5 december 2023 Video

Olive bodde i krigshärjade Uganda på 1980-talet. Hon växte upp i rädsla när soldater brände ner hus till grunden vareviga dag. Möjligheten att hon skulle bli bortförd för att bli barnsoldat var överhängande. Men sedan hände något som skulle förändra hennes liv för alltid. Detta är hennes historia.

Denna sida använder cookies. Läs mer